Van Nellefabriek is het mooiste gebouw van Rotterdam 2019!

Update: 31 oktober 2019

ZeroTen City heeft vandaag met trots de allereerste beker van het mooiste gebouw van Rotterdam mogen uitreiken. De gelukkige winnaar van deze prijs is de Van Nelle Fabriek. Toen we aankwamen bij de Van Nelle Fabriek, begrepen we al snel waarom ze deze prijs gewonnen hadden. Wat een uniek gebouw met een prachtig uitzicht vanaf de bovenste verdieping. In de afgelopen anderhalf jaar hebben ze keihard gewerkt op het gebouw in haar oude glorie te herstellen. Wat opmerkelijk was, was de trots waarmee iedereen die bij De Van Nelle Fabriek over het gebouw vertelde. Ook de schilders die het gebouw in zijn oude glorie hersteld hebben, waren beren trots om de prijs in ontvangst te mogen nemen.

Schilders Van Nelle Fabriek Rotterdam
Schilders Van Nelle Fabriek Rotterdam

Catering Van Nelle Farbriek Rotterdam
Catering Van Nelle Fabriek Rotterdam

 

Update: 1 oktober 2019

🎉ZeroTen City wil hierbij de Van Nellefabriek van harte feliciteren met het winnen van het mooiste gebouw van Rotterdam 2019🎉. Van de meer dan 2500 stemmen heeft toch de meerderheid voor jullie gekozen. We zijn nu druk bezig met het maken van de officiële beker voor het mooiste gebouw van Rotterdam 2019. Zodra de beker gemaakt is zullen we deze overhandigen bij de Van Nellefabriek. Uiteraard zullen we hier mooie foto’s van maken en posten op deze pagina en delen op onze social media kanalen. So, stay tuned.

De top 3
Van Nelle Fabriek (671 stemmen)
Hotel New York (602 stemmen)
De Rotterdam (421 stemmen)

Alle stemmers bedankt!

Ook de andere deelnemers willen we hartelijk bedanken voor alle inzet afgelopen maand en we moeten zeggen dat eigenlijk iedereen de prijs verdient. Rotterdams is natuurlijk gewoon de mooiste stad en dat komt mede door alle prachtige gebouwen die er zijn.

Volgend jaar zouden we graag weer een uitreiking willen doen, de nummer één van dit jaar is dan uitgesloten van deelname en jullie kunnen zelf de gebouwen nomineren!

Stuur via onderstaande link jouw favoriete gebouw van Rotterdam in.


Gerelateerde berichten